Click to order
Váš košík
Total: 

Začínáme zpracovávat objednávky:

Pondělí - Pátek od 11.00 do 22.30

Sobota - Neděle od 12.00 do 22.45

(příprava jídla trvá min. 20 minut)

Vyberte jednu z možností:
Jméno / Firma
Email
Telefon
Adresa doručení
Čas doručení / vyzvednutí
Čas
Datum
Poznámka
Slevový kód
Zadejte kód a stiskněte tlačítko Aktivovat
Payment method
Kliknutím na tlačítko souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.
 
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
  1. obiloviny obsahující lepek
  2. korýši a výrobky z nich
  3. vejce a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. mléko a výrobky z něj
  8. skořápkové plody a výrobky z nich
  9. celer a výrobky z něj
  10. hořčice a výrobky z ní
  11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. měkkýši a výrobky z nich

SANGAM
INDIAN RESTAURANT

Založeno bratry Sarkary
Vítáme Vás v našem nejnovějším podniku v Praze. Náš legendární šéfkuchař Sarkar přišel do Prahy před deseti lety se svou kulinářskou zkušeností a roky zkušeností v cateringu. Získal širokou škálu dovedností v oblasti autentické indické kuchyně a jeho přičiněním vznikla již třetí autentická indická restaurace — SANGAM.
Naši uznávaní zákazníci si oblíbili naše dobře zavedené restaurace v Praze pod názvem "Indian By Nature 1 & 2" založené bratry Sarkary. Ty se ukázaly být nejlepším místem pro milovníky indické kuchyně a jsou pravidelně navštěvované zahraničními a domácími turisty. Zvýšili jsme popularitu obědového bufetového systému, který se stal velice oblíbeným, stejně jako naše večeře určené pro běžné návštěvníky i korporátní klientelu.
Po několika letech zkušeností s provozováním restaurací "Indian By Nature" se bratři Sarkarové rozhodli otevřít svou novou restauraci "SANGAM" 16. listopadu 2018. SANGAM je sanskrtské slovo pro "setkání" tří řek na posvátném místě. Zde v Praze je to posvátné místo v okolí Karlína. Báječná výzdoba v kombinaci s moderním prostředím, které se skládá ze dvou podlaží a živé Tandoor pece a otevřené Kebab kuchyně.

SANGAM je tak vitrýnkou moderní a autentické indické kuchyně. Tento nový sofistikovaný hotspot je také známý svými inovativními koktejly a mezinárodním vinným lístkem, který je navržen tak, aby se dobře spojil s malými talíři v prostorném salonku restaurace. K větší slávě současného pozoruhodného indiánského umění v oblasti vyřezávání dřeva slouží bohatě dekorovaný strop vytvořený tak, aby připomínal strom Banyan, který hraje důležitou roli v indické kultuře.
Naše exotická indická kuchyně v restauraci SANGAM je ekologicky šetrná, čerstvá a zdravá jako naše ingredience, koření jsou výběrem toho nejlepšího na trhu. Velké úsilí bylo vynaloženo na to, aby náš nový podnik shromáždil některé z nejvíce jedinečných a vzácných lahůdek podávaných při zvláštních indických příležitostech. Pro znalce autentické indické kuchyně byl zkrátka vytvořen nový koncept.
Restaurace SANGAM je řízena vysoce profesionálním a kvalifikovaným personálem, který má bohaté zkušenosti s pohostinností a indickou kuchyní. Jídlo je tradičně vyrobeno z indických koření, ryb, mořských plodů, masa, čočky a zeleniny. Naše slavné Kebaby (grilované v troubě s názvem Tandoor), indické chleby jako jsou Naan a Roti, a autentická bohatě ochucená kari jídla, která Vás ochromí svojí chutí a originálností a ve kterých hosté mohou zažít neobyčejný kulinářský zážitek.