Click to order
Váš košík
Total: 

Začínáme zpracovávat objednávky:

Pondělí - Pátek od 11.00 do 22.30

Sobota - Neděle od 12.00 do 22.45

(příprava jídla trvá min. 20 minut)


✓ Osobní vyzvednutí nemá minimální objednávku.


_______________________________________________

Vyberte jednu z možností:
Jméno / Firma
Email
Telefon
Adresa doručení
Čas doručení / vyzvednutí
Čas
Datum
Poznámka
Slevový kód
Zadejte kód a stiskněte tlačítko Aktivovat
Payment method
Kliknutím na tlačítko souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.
 
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
  1. obiloviny obsahující lepek
  2. korýši a výrobky z nich
  3. vejce a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. mléko a výrobky z něj
  8. skořápkové plody a výrobky z nich
  9. celer a výrobky z něj
  10. hořčice a výrobky z ní
  11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. měkkýši a výrobky z nich
ZÁSADY OCHRANY
OSOBNÍCH ÚDAJŮ
1. Jak nás můžete kontaktovat?

Obchodní firma: JS HOSPITALITY s.r.o.
Sídlo: Sokolovská 161/71, Karlín, 186 00 Praha 8
Email: info@sangam.cz

Na výše uvedených kontaktech můžete uplatnit veškerá Vaše dále popsaná práva.

2. Jaké informace o Vás zpracováváme a proč?

a. Identifikační údaje:
Vaše základní identifikační údaje (jméno a příjmení) a adresní údaje uvedené v následujícím bodu, potřebujeme k tomu, abychom mohli řádně vyřídit Vaše objednávky.

b. Adresní údaje:
Vaše adresní údaje (název ulice a číslo popisné, město, PSČ, stát) potřebujeme k tomu, aby Vám mohli naši kurýři či zásilkové společnosti doručit Vámi objednané jídlo na správnou adresu.

c. Kontaktní údaje:
Vaše kontaktní údaje (telefonní číslo a email) využíváme k tomu, abychom Vás mohli informovat o stavu objednávky a aby Vám ji naši kurýři mohli řádně doručit. Váš kontaktní telefon a email musíme znát také z toho důvodu, abychom Vás mohli kontaktovat v případě jakýchkoli komplikací nebo změn.

Pokud nám neposkytnete Vaše identifikační, adresní a kontaktní údaje, nebudeme moci vyřídit Vaše objednávky, takže si u nás nebudete moci objednat jídlo.

c. Počet a druh zakoupeného zboží (informace o nákupu):
Jakmile si u nás nakoupíte, uchováme si o Vás i informaci o Vašem nákupu, abychom Vám mohli pomoci při případné reklamaci. Zároveň slouží tyto údaje nám, abychom věděli, jestli jste si u nás reklamované jídlo či zboží skutečně zakoupili.

e. Cookies:
Abychom Vám usnadnili a zpříjemnili nakupování na našich webových stránkách a zároveň abychom neustále vylepšovali naše stránky, zpracováváme i cookies. Pokud si o cookies chcete přečíst více, klikněte zde.

3. Jak dále využíváme Vaše osobní údaje, pokud jsme k tomu získali Váš souhlas?

a. Jelikož máme zájem zůstat v kontaktu s našimi zákazníky, když si u nás objednáte, uchováme si Váš email, na který Vám můžeme zasílat tzv. obchodní sdělení. To jsou emaily, ve kterých Vás budeme informovat o našich novinkách, slevách, případně akcích, které věříme, že Vás mohou potěšit. Zasílání těchto sdělení provádíme na základě našeho tzv. oprávněného zájmu. V každém mailu budete mít samozřejmě možnost odběr těchto zpráv zrušit, případně můžete zasílání takových emailů dopředu odmítnout v poznámce k objednávce nebo tak, že nám napíšete na adresu info@sangam.cz.

b. Pokud jste nám k tomu dali souhlas, můžeme si uchovávat Váš email i pro další účely, než je výše uvedeno, a to například pro zasílání informací o našich akcích a zboží, které nesouvisí se zbožím, které jste si u nás už koupili. Taktéž si na základě Vašeho souhlasu můžeme uchovávat Vaše jméno a příjmení, abychom s Vámi mohli lépe jednat a správně Vás oslovovat.
Jakýkoli svůj souhlas samozřejmě můžete kdykoli odvolat, a to tak, že nám napíšete email na adresu info@sangam.cz a uvedete, v jakém rozsahu svůj souhlas odvoláváte.

4. Komu Vaše osobní údaje předáváme?

a. Informace o procházení stránek pro nás zpracovávají Google, Inc. a Yandex, a to pomocí nástroje Google Analytics a Yandex.Metrica, které díky cookies (viz výše) umožňují měření a vyhodnocování způsobu užívání našich webových stránek.

b. Vaše identifikační, adresní a kontaktní údaje můžeme předat společnostem a osobám, které Vám jídlo dovezou. Těmto osobám jsou osobní údaje sděleny jen v takovém rozsahu, který je nutný pro doručení Vámi objednaného zboží.
Některé údaje o Vás zpracovávají naši zpracovatelé (jako např. marketingoví poradci, účetní apod.), nicméně nikam jinam Vaše osobní údaje nepředáváme ani s databázemi nijak neobchodujeme. Nemusíte se proto ničeho bát, Vaše údaje jsou u nás v bezpečí.

5. Jak dlouho Vaše osobní údaje uchováváme?

a. Informace o Vašem nákupu a Vaše identifikační, adresní a kontaktní údaje si uchováváme po dobu 2 let. Po takovou dobu je uchováváme proto, abychom mohli řádně vyřizovat reklamace a reagovat na Vaše případné stížnosti.

b. Navíc nám uchování některých dokumentů obsahujících osobní údaje ukládají zákony. Například faktury musíme uchovávat po dobu 10 let. Účetní doklady uchováváme po dobu 5 let.

6. Jaká máte práva ve vztahu ke svým osobním údajům?

a. Právo požadovat přístup k Vašim osobním údajům – tzn. že se nás můžete zeptat, jaké osobní údaje o Vás evidujeme a co se s nimi v průběhu toho, co jsou u nás, dělo a bude dít.

b. Právo na opravu – pokud nejsou Vaše osobní údaje, které o Vás vedeme, již aktuální nebo jsou nesprávné, můžete požádat o jejich opravu.

c. Právo vznést námitku – v případě, že se domníváte, že zpracováváme osobní údaje nad rámec našeho oprávněného zájmu zamezit opakovanému objednávání a nevyzvednutí zboží, můžete proti takovému zpracování vznést námitku, kterou se musíme zabývat.

d. Právo na výmaz (tzv. právo „být zapomenut") – tzn. že na Vaši žádost musíme vymazat veškeré osobní údaje, které o Vás evidujeme, např. pokud si již nebudete přát být u nás registrováni. Může se ale stát, že bude existovat jiný důvod, který nás opravňuje či zavazuje údaje uchovávat (např. povinnost plynoucí ze zákona o účetnictví atd.) a v takovém případě výmaz nemůžeme provést.

e. Právo na omezení zpracování – v některých případech sice osobní údaje můžeme uchovávat, ale nesmíme s nimi nijak nakládat; jedná se o následující situace: pokud popřete přesnost údajů a my potřebujeme Vaše sdělení ověřit; jestliže jsou osobní údaje zpracovávány neoprávněně, ale nepřejete si, abychom je vymazali a místo výmazu požádáte jen o omezení zpracování; pokud již osobní údaje nepotřebujeme, ale požádáte o jejich uchování pro uplatnění Vašich právních nároků; pokud vznesete námitku proti zpracování, a to po dobu, než ověříme, jestli budou osobní údaje dál zpracovávány v našem důležitém zájmu nebo je zpracovávat nebudeme.

f. Právo na přenositelnost údajů – v případě, že nás o to požádáte, poskytneme Vám Vaše osobní údaje, které zpracováváme na základě smluv, kterou jsme s Vámi uzavřeli, souhlasu a zároveň je zpracováváme automatizovaně. Takové údaje Vám poskytneme v běžně používaném, strojově čitelném formátu. Případně tyto údaje můžeme předat správci, kterého určíte, pokud ale s předáním bude souhlasit.

g. Právo podat stížnost – pokud se domníváte, že nějakým způsobem porušujeme pravidla zpracovávání osobních údajů, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů.

7. Jsou Vaše osobní údaje u nás v bezpečí?
Samozřejmě! Veškeré Vaše osobní údaje jsou plně zabezpečeny proti zneužití.
Pokud máte jakýkoli dotaz ohledně našich zásad ochrany soukromí, můžete nám napsat na email info@sangam.cz. Může se stát, že tyto podmínky budeme občas aktualizovat, tudíž doporučujeme, abyste se na tuto stránku čas od času podívali.